måndag 6 april 2009

oh yeah sure

Jaa mina vänner, vad ska man säga? Den brutala töttheten är här. HÄR och ingen annastans. Snacka om att intrycken har öst över oss, matvanorna har liknat ett skämt och eftervärknignarna från första festnatten har inte riktigt dragit sig tillbaka än. Josefine och jag är sjuka, feber och ont i halsen, Lens halsont är också på G, men sofia är frisk än så länge, thank god. Lägenheten är jättefin och fräsch men varken tvättmaskin eller brödrost fungerar oh internetuppkopplingen är lite utav ett skämt den med.

Så, vi var på Koko's i fredags. Det var en FEST! Kändes lite som svanen i musik och de röda väggarna fast asmycket större och allmänt skimycket mer svinball. Det blev en helkväll med förfest på heltäckningsmattan på vandrarhemmet vid Glocester road a la billigt rosévin, god öl och svensk cider. Vidare följde en taxiresa a la Kings of leon och en överdricksad taxichaufför. Väl på Koko's frodades snygga britter och gödh musik. Sofia hookade med Brinn, smal med mörkt långt hår, allt hon kommer ihåg, men de bytte nummer och ska ses vid Hyde park corner imon! Spännande! Nervositeten är påtaglig. Len bytte nummer med sitt ragg vid namn Daniel som spelar i ett band som har gig på kokos om ett par veckor men innan hon springer dit tänker hon ägna sig åt en noga genomförd myspace-session så hon slipper känna sig äcklad om det visar sig att dom suger. Josefine och jag sprang på efterfest i Camden med ett gäng skottar. En natt och en morgon kantad av we kisses, mustascher, poesi, takterrasser, spex och the maccabees. Vi var tillbaka på heltäckningsmattan vid Glocester Road runt halv två dagen därpå.

Annars har dagarna mest bestått av promenader och utforskningar av Oxford street, Picadilly circus, Brick Lane, Hyde Park, Soho och Bloomsberry square, där vi kommer att plugga framöver.

Fyfan vad trött jag är nu, TRÖTT! Drar mej sakta men säkert mot ett tillstånd av hjärndödhet.
Låt oss säga så!
So long!

Puss// PJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar