lördag 18 april 2009

Av detta

Len o peji har gjort det igen. vi lever i ett tillstånd som vi gillar att kalla smooth. vi har länge stört oss på att det saknas galgar till garderoben i vårt rum och har tänkt att vi borde gå till nån manlig affär och köpa ståltråd så vi kan böja till oss några genuina klädhängare, men eftersom det är hälften o hälften vi snackar om har vi inte orkat ta tag i det än.. vi har chillat på det helt enkelt, det har fått ligga på is som så mycket annat. för att knyta tillbaka till lens tidigare svammel så var vi strouling down brick lane på en gemytlig kvällspromenad när vi gick förbi en ukrainsk b-affär där en av indierna som jobbade där gick ut till soptunnan för att slänga (SLÄNGA?!) lite galgar, precis sådana vi i vår fantasi hade föreställt oss att vi skulle böja till med våra bara händer. han böjer dom på mitten o kastar dom. pj tar sitt ukrainska tattar-sinne tillfånga, går fram och säger "do you have anymore of those?" varpå han svarade nej men att han kunde böja tillbaka dom han just hade slängt åt sitt öde och skänka oss! att säga att vi tog emot dom med öppna armar vore en underdrift.

nu väntar lite hurt a la städning, eller jag kanske slipper för len springer som bäst runt som en änka o gör allt i kaffefart. sen får man göra ett försök till att se lite respektabel ut innan det bär av till tesco för påfyllning av mjölk och vin. park, ten bells, celebs och körv finns också på listan över möjliga aktiviteter. vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss. smoooth.

Kärlek från peji

1 kommentar:

  1. hahahhah jajajaJAJAJA det går så jävvla bra! "som en änka" HAHAH hade jag inte suttit i ett fucking public vardagsrum hade jag garvat sönder mig. lol liksom.

    SvaraRadera