fredag 10 juli 2009

ska det där föreställa byxor?

Förklaringen till varför jag väcktes imorse (5.37) av att nån stapplade runt bland högtalarna, tappade saker ur kylskåpet o slamrade bland skorna fick ja just i föregående inlägg. tack malin! ja älskar vår kommunikation! (ditt jobb har förresten dåligt inflytande på dig!)


Jag och sofia har promenerat ofrivilligt i 3 timmar från Leceister sq och hem.. i nåra jäla second hand-skor..(gamla! ve o fasa)! vi är i kaffe och that´s 70´s show mood och inte mycket mer.


Började dagen med en tur från Banglatown till de lite finare områdena i Kensington (våra ostrukna tröjor smoothade inte riktigt lika bra som vanligt bredvid pressvikta Ralph Lauren-pikés). Mjölkade ur Portobello road market (inte mkt o hänga i granen). well, vi kom (ännu en gång) fram till att inget slår Brickan, och tur är väl det. så slipper man slösa massa oysterpengar på resor mot finare fasader. Har tryckt massa kinamat och blivit osams med en jäla bitch till servitris, lassat mcFlurry och köpt porträttkort på National Portrait Gallery, pratat om livet och deckat på Trafalgar sq gräsmatta till lite håkan från våra bärbara speakers.


Stundens dilemman: dansa eller inte dansa? testa tap eller inte? (min danskompanjon Yoko försöker övertala mig)


/Län

1 kommentar:

  1. först av allt: ta tap!!!! självklart! loves it!!

    men asså haha gaaarrrrvet på inlägget in general.. saknar dig.
    åker du tillbaka till london sen??

    SvaraRadera