onsdag 10 juni 2009

Låt oss prata om livet över en americano på Monmouth coffee!






Vi har börjat gilla att köra låtar på repeat här under dagarna. De e liksom rätt gött o bara ge sig hän åt en låt 45 ggr i rad. inte så ansträngande och alla lär sig köra allsång relativt snabbt. nu har vi dock börjat avancera det hela lite. Lisztomania och Dom vet ingenting om oss går varma i våra högtalare (älskade högtalare).



Jag och sofia har haft värsta genuina dagen idag. började med en 1-timmes bussresa in till stan (tunnelbanan strejkar, gött e inte det o sätta hela londons befolkning på pottkanten) som ska ta ca 11 minuter (vilket det ALDRIG har gjort eller kmr göra) (möjligtvis när hela stan e avstängd och kl e ung 4 på natten). nåväl, i stan schteker vi loss på både lunch, fika och middag (i China town) och glass på Ben & Jerry´s. rullar sedan hemåt. byxorna passar inte längre.

Och viktigast av allt - jag börjar dansa denna veckan! :D FUCK allt som har med jobb att göra. här ska endast smekas upp 5-timmars dans i veckan o inget annat som inte gör livet söndervärt att levas.

Lägger upp en bild som bevis på att vi såg alla skådisarna i filmen The Hangover på röda mattan utanför Vue-bion på Leicester sq.. tydligen premiär idag, filmen verkar extremt kass, känner inte igen en enda skådis..men kända e dom och celebs som celebs!?
/L
p.s. Nu ska ja boka biljetter till wow (pepp)!!

3 kommentarer:

  1. fan va ja e stolt over dej halften!!! jag ar lite avundsjuk pa er heldag ocksa. byxor som slutar passa latr uderbart. sjalv sitter jag bakis i davides sang och fattar lite trogt... kommer hem innan jobbet iaf! det var skoj som fan igar! bara lite angest

    SvaraRadera
  2. fan va gödh! Lisztomania äger skallen. Eller ok hela jävla phoenix görä! WOW, måste fan ta att hitta dolarrez så jag kan tjacka biljetten till wow, för de e fan de gödhaste! kerläk

    SvaraRadera
  3. haha peji, en rejääl update skulle sitta på sin plats känner jag! låt oss ta den här på bloggen? :D

    SvaraRadera