onsdag 20 maj 2009

Tröttheten gör sig påmind

Det blev en mkt trevlig middag på Olives & Figs igår. Lappen på utsidan med "bring your own booze!" har lockat oss en längre tid och igår drog vi dit med rosé och vitt från tesco. Vi va lite smått nervösa in case det där bringa eget skulle vara mer för den som vill ha med sig ett mkt speciellt vin inhandlat i östra frankrikes mest anrika vingård som skulle passa tillfället och maten extra bra.. men blev glatt överaskade av att det hela berodde på deras indragna alkoholtillstånd. Vi flarrade lättat upp några glas, åt lite turkiskt och drog sedan vidare till 1001 för en drink.
Idag har mest vart en dag i slapphetens tecken. jag och johanna har smoothat runt i Kensington, provsmakat oss mätta på Whole foods och njutit av banglafrånvaron.

xxx

3 kommentarer:

  1. när ska va flarra upp och prata om liiii(v)et då?

    SvaraRadera
  2. aaa whole foods är samma whole foods som i new york så är det ju typ guds gåva till tha people, ÄLSKAR att vandra runt där å dreggla!

    SvaraRadera
  3. det e underbaaat o bara vandra runt bland alla schtekiga familjer som gör sina veckohandlingar.. vi e alldeles för vana vid små bangla-hål-i-väggen-affärer med ukrainska varor...!

    SvaraRadera